Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

BoligFavoritter er et skræddersyet sortiment af hvidevarer til boligsektoren, som let og enkelt sikrer jer det bedste køb

Vi har taget essensen ud af mere end 70 års erfaring med hvidevarer og boligsektoren og skræddersyet et hvidevaresortiment, hvor summen af faktorer optimeres, så I let og enkelt sikrer jer det bedste boligkøb.

BoligFavoritter er valgt efter en nøje vurdering på kvalitet, levetid, pris, teknologi og miljø. Og ikke mindst har vi gjort nytte af vores mange års erfaringer fra et tæt samarbejde med boligsektoren.

Det har givet os viden om de behov, der skal matches. Faktisk har vi i flere tilfælde bedt producenterne ændre på produkter og tilføje funktioner, som vi ved er efterspurgt. På den måde sikrer vi, at BoligFavoritter bedst muligt passer til boligsektoren.

Udover de umiddelbare produktfunktioner, så har vi også vurderet på andre forhold som leveringssikkerhed, de bagved liggende serviceorganisationer, reservedele, monteringsforhold og naturligvis erfaring generelt, når vi har udvalgt sortimentet til opslagsværket.

Det er summen af disse anstrengelser vi nu kalder BoligFavoritter – jeres egne favoritter – baseret på mange års samarbejde, og de behov I efterspørger.

Vi har naturligvis også gjort BoligFavoritter tilgængelige online i vores webshop på bolind.dk. Her finder I et selvstændigt menupunkt, så det er let og enkelt at finde frem til de bedste valg – uanset om det er et komfur eller et køle/fryseskab med 55 cm bredde.

Kontakt din lokale hvidevarespecialist

Gå til toppen