Sådan forholder vi os til Corona-smitten…

Sådan forholder vi os til Corona-smitten…

Kære kunde hos Bolind

Vi skal alle sammen tage ansvar for at begrænse smittefaren uden at sætte Danmark helt i stå. Der er tale om en helt speciel force majeure situation, som vi tackler på følgende måde:
 

  • Bolind og bolind webshop holder fuldt åbent som hidtil, mange medarbejdere arbejder dog hjemmefra og eksterne møder vil i størst muligt omfang blive afholdt via Skype og telefon
  • Hvidevaremontering udføres som hidtil, men efter nærmere aftale med kunden. Der tages forbehold for at montørerne skal kunne gå alene samt forbehold for mulige udskydelser, såfremt uforholdsmæssigt mange af vores montører måtte blive sygdoms- eller karantæneramte.
  • Vi kan desværre ikke garantere vores leverandørers forsyningssikkerhed, men i tilfælde af restordrer vil kunder blive kontaktet og i videst muligt omfang tilbudt erstatningsvarer.
  • Afholdelse af vores Bolind Academy, hvor ejendomsfunktionærer lærer at skifte blandingsbatteri og lignende, er suspenderet indtil videre.
     

Vi håber, at alle vores kunder og samarbejdspartnere kommer gennem disse vanskelige tider på bedst mulig vis.

Bolind A/S

Info og service

Har du brug for hjælp til at finde det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 39 539 539 og mail: salg@bolind.dk

Ny kunde

Bliv kunde hos Bolind og find de rigtige varer til de laveste priser.

Bliv kunde

Nyhedsbrev

Læs mere