Monteringskoncept

Vi kan nemt tage os af det hele

Nu har det aldrig været nemmere at få udskiftet hvidevarer i lejemål og vaskemaskiner i fællesvaskeriet. Med vores unikke monteringskoncept sørger vi for levering og installering samt bortskaffelse af det gamle produkt i én og samme ombæring.

Vores monteringskoncept er en fiks og færdig løsning til alle jer, der vil spares for det velkendte besvær med at få bragt de nye hvidevarer og vaskemaskiner på plads – hvad enten det er på 5. sal eller i kælderen.

Monteringskonceptet, som er udviklet og skræddersyet til alle landets boligorganisationer, består af følgende:

  • Vi kontakter beboer/lejer og aftaler tidspunkt for udskiftning
  • Vi leverer og bærer produktet ind/op
  • Vi udpakker produktet og fjerner emballagen
  • Vi tilslutter til lovlig, brugbar og fremført installation
  • Vi tager det gamle produkt med og bortskaffer det på lovlig, forsvarlig vis

Vores biler er enmandsbetjente og udstyret med elektrisk trappevogn til ”normale” trappeforløb, men har du vanskelige adgangsforhold, bedes du kontakte os for mulighed for tilkøb af ekstra bemanding.

Vi tilbyder konceptet i hele landet og benytter kun vores egne professionelle montører. Det er jeres garanti for stor erfaring og altid korrekt håndtering.

Der er naturligvis også mulighed for vognside-leverance, hvis det ønskes.

Inspektør Stefan Weihrauch, Boligkontoret Fredericia:

”Vi har gennem flere år brugt Bolind som leverandør af bl.a. hårde hvidevarer til vores 5000 lejemål i Boligkontoret, Fredericia. I den sammenhæng sætter vi stor pris på Bolinds monteringskoncept. Vi sparer rigtig meget tid ved, at koordineringen til vores beboere går direkte gennem montøren – og vi er altid sikre på seriøs og professionel håndtering. De årlige rammeaftaler med Bolind sikrer os samtidig gennemskuelige og sammenlignelige priser.”

Info og service

Har du brug for hjælp til at finde det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 39 539 539 og mail: salg@bolind.dk

Ny kunde

Bliv kunde hos Bolind og find de rigtige varer til de laveste priser.

Bliv kunde

Nyhedsbrev

Læs mere