Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

Chef for Mennesker og Kultur


Birgit Jensen.

Bolind har fået en chef for området Mennesker og Kultur

Birgit Jensen tiltrådte 1. februar 2021 i en nyoprettet funktion i Bolind. Funktionen hedder Mennesker og Kultur og vil have fokus på organisationsudvikling, arbejdsmiljø, rekruttering og trivsel. Hidtil har Bolinds HR-mæssige opgaver været fordelt mellem organisationens ledere og været suppleret af eksterne leverandører. Men nu har Bolind taget en strategisk beslutning om at etablere en decideret funktion og håndplukket Birgit Jensen til opgaven.

Birgit Jensen har stor erfaring med at opbygge HR funktioner og løse HR opgaver i mellemstore virksomheder som Pascal A/S og Fiberby samt mange års erfaring med organisations-, leder- og medarbejderudvikling. Hendes opgave hos Bolind er at skabe en endnu mere professionel og opdateret organisation med strømlinede, effektive procedurer, herunder et gennemarbejdet onboarding-program for nyansatte, så de fra starten får en god forståelse for forretningen Bolind. Staben tæller nu i alt 55 ansatte. 

Jeg tror på, at udvikling og forandring hos mennesker skaber grundlag for organisatorisk udvikling og mulighed for strategisk og forretningsmæssig udvikling. Det er min drivkraft for at bidrage til at skabe en arbejdsplads, hvor det både er sjovt og lærerigt at være, siger Birgit Jensen, Chef for Mennesker og Kultur i Bolind. 

Dette var grundlaget for, at hendes forrige arbejdsplads Pascal A/S i 2019 og trods svære corona-vilkår også i 2020 opnåede certificering som "Great Place to Work". 

Social ansvarlighed, bæredygtighed og verdensmål bliver også temaer, som kommer på agendaen i Mennesker og Kultur. 

I Bolind gør vi i forvejen mange ting i dagligdagen, som bidrager til en bæredygtig udvikling, men vi kan blive bedre til at fortælle omverdenen om, hvordan vi gør det. Det betyder også noget i forhold til at tiltrække yngre medarbejdere, som gerne vil være med til at gøre en forskel, vurderer Birgit Jensen. 

Birgit Jensen er uddannet som NLP Business Master Practitioner og certificeret i flere psykologiske profil- og ledelsesværktøjer. Derudover har hun en arbejdsmiljøuddannelse og blev i 2018 uddannet som Stressrådgiver.

Gå til toppen