Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

Husk at få udstyret på plads

Så er det igen tid til at finde værnemidlerne frem. Sammen med det kolde vejr har coronasmitten desværre meldt sin ankomst, så det er en god idé at tjekke beholdningen af mundbind, engangshandsker og rengøringsmidler.

Hos Bolind hjælper vi jer med at passe på hinanden. Vi har indkøbt et stort lager af værnemidler, så ingen løber tør for de vigtige remedier, fortæller indkøbschef Birgitte Valbirk Moe.

”Vi sørger hele tiden for at have et solidt lager af alt fra håndsprit og mundbind til desinfektionsspray og dispensere,” siger hun.

Desinfektionssprayen er effektiv, når der skal vaskes overfalder som for eksempel dørhåndtag og gelændere. Den kan også bruges på fællesarealerne som vaskeri og fælleslokaler til borde og stole.

”Mundbind lagerfører vi kun i type IIR, som giver den højeste beskyttelse. Både i forhold til at holde smittedråber væk fra brugeren og til at holde eventuel smitte hos brugere væk fra omgivelserne,” fortæller Birgitte Valbirk Moe.

Om man mest er til mundbind eller visir er en smagssag, men du kan finde det hele i vores shop her.

 

Gå til toppen