Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

Ny Kundeservicechef


Christina Kragh.

Christina Kragh er tiltrådt som Bolinds nye Kundeservicechef

Christina Kragh tiltrådte 15. januar 2021 som leder af Bolinds Kundeservice. Hidtil har afdelingen heddet Internt salg, men nu hedder den slet og ret Kundeservice, og det er et signal om, at boligselskaberne skal opleve et endnu større nærvær og en sublim servicebackup, når de handler med Bolind. 

Det forpligter på mange planer at være Danmarks førende leverandør af hvidevarer og driftsvarer målrettet den almene boligsektor. Det er et must, at vi har en god service, og her er vores force, at vores kundeservice har en stor viden om dette segment, i og med vi har handlet med boligselskaberne i mere end 70 år. Det betyder, at vi kan imødekomme kundernes behov for en mere personlig rådgivning, siger Christina Kragh.

Hun er uddannet i salg, marketing, ledelse og HR og har bestridt lederstillinger i virksomheder som Renz og Evers. I sin afdeling har hun nu 13 kolleger, heraf to helt nye, der er blevet ansat for at bidrage til, at alle kunder oplever nærvær og effektivitet, når de bestiller varer. 

For øjeblikket er der som følge af corona flere leverandører, der har leveringsproblemer. Her kan vi naturligvis ikke bare trylle, men vi kan godt fokusere knivskarpt på at hjælpe kunderne med at finde løsninger med alternative produkter, så de rent faktisk kan nå i mål med deres projekter og få dækket deres aktuelle behov, fortæller Christina Kragh, som på de indre linjer sideløbende optimerer processer og procedurer for at sikre en høj ensartet kvalitet og for at frigøre tid til at skabe en bedre oplevelse for Bolinds kunder. Det kan blandt andet handle om reklamationshåndtering, EU-mærkningsordninger mv.  

Gå til toppen