Bliv leverandør

Vi giver jer Danmarks stærkeste kundegrundlag

Få øje på mulighederne og bliv leverandør til Bolind, der formidler landsdækkende salg af vaskerier, hårde hvidevarer, byggematerialer og en lang række driftsvarer til hele den almene boligsektor i Danmark.

Bolind er en af Danmarks største og mest velkonsoliderede indkøbsforeninger. Vi er i sin tid skabt af boligorganisationerne til boligorganisationerne.

Det betyder også, at vi som langvarig og professionel partner på området ved, hvad der rører sig – både i det daglige og på den lange bane. Vi når gennem et tæt samarbejde ud til inspektører, varmemestre, forretningsførere og andre beslutningstagere i boligorganisationerne.

Og så har vi ikke mindst et eksklusivt kundegrundlag på hele 500.000 lejemål. Det er helt enkelt et stort og stærkt kundegrundlag.

Vi stiller høje krav til alle vores leverandører. Kvalitet, service, gode garantiordninger og sikker levering er ufravigelige krav. Det samme er vores ønske til bæredygtige løsninger.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for at blive leverandør.

Info og service

Har du brug for hjælp til at finde det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 39 539 539 og mail: salg@bolind.dk

Ny kunde

Bliv kunde hos Bolind og find de rigtige varer til de laveste priser.

Bliv kunde

Nyhedsbrev

Læs mere