Leverandører

Vi håndplukker naturligvis kun de bedste leverandører.

Det er ikke nok at have en aktiv salgspolitik eller være god på prisen for at opnå leverandørstatus hos os. Der skal mere til. Vi kender jeres behov og stiller løbende skrappe krav til både gamle og nye leverandører.

Vi har i Bolind en produktchef-organisation med specialister. De har med stort overblik fingeren på pulsen og sikrer, at der sker en løbende professionel evaluering af sortimentet og leverandørerne.

Det er jeres sikkerhed for, at leverandørerne og deres produkter kan indfri de krav, der er opsat. Og det er også jeres sikkerhed for at kvaliteten altid afspejler det behov, I har.

Vi gør gældende, at:

  • produktet skal være driftssikkert og holde i levetiden
  • produktet skal være ansvarligt – både hvad angår lovgivning, sikkerhed og miljø
  • der er sikkerhed for service, reservedele og økonomi
  • der er mulighed for skræddersyet levering/modtagelse
  • prisstrukturen er bygget op, så vi sikrer gode betingelser for alle

Vi handler ud fra at skabe de bedst mulige indkøbsbetingelser for hele den almene boligsektor.

Leverandørliste

Allux by Juliana

Allux by Juliana Allux postkasser og postkassesystemer er en division under Juliana, som er kendt for drivhuse, udestuer, pavilloner og andre haveprodukter.
 Juliana er en dansk ejet virksomhed med salg i over 30 lande. Virksomhedens produkter markedsføres under mærkenavnet “Juliana”, “Eden” og “Allux”.


 

ASKO Vølund

ASKO Vølund har I snart 100 år leveret hårde hvidevarer til danske familier. Den skandinaviske tradition for høj kvalitet, smukt design og innovative løsninger går som en rød tråd gennem alle firmaets produkter. ASKO Vølund har altid være engageret i beskyttelse af miljøet. Vi bestræber os konstant på at finde de mest miljøvenlige løsninger samt økonomiske forbrug af ressourcer.


 

Attic

Attic kvalitetskviste er ikke lavet efter faste standardmål, men efter individuelle mål og ønsker fra byggesag til byggesag. Derfor opererer vi også med individuelle – men absolut konkurrencedygtige priser. Vores boligkunder vælger Attic som samarbejds-partner for at nå den optimale løsning, hvor totaløkonomi, kvalitet og leveringssikkerhed er afgørende faktorer.


 

AURA

AURA Installation. Vi leverer professionel el-installation for virksomheder, institutioner og kommuner. AURA Installation lægger vægt på at være en kompetent og troværdig samarbejdspartner, og vi sætter en ære i at gøre vores arbejde ordentligt. Vi udfører alt fra installation i nybyggeri og almindelig service til specialløsninger inden for styring og intelligente installationer.


 

Azelis

Azelis er en af Danmarks største distributører af salt. Vi forhandler en lang række tømidler, som alle kan leveres i store partier. Vores produkter fås som granulat og stensalt eller havsalt og hver type opfylder forskellige behov. Vi leverer også blødgøringssalt til vaske- og opvaskemaskiner i form af tabletter eller krystaller.


 

Balco

BALCO Lad os bare sige det som det er: Vi er vilde med altaner! 
Balcos åbne og inddækkede altansystemer efterspørges overalt i Europa, og vores innovative løsninger og elegante design har betydet større livskvalitet for mange mennesker. Vi er markedsførende med store ressourcer og mange medarbejdere.


 

Borup Kemi

Borup Kemi, Danmarks største producent/tapperi af husholdningskemi, tilbyder en bred vifte af Gør-det-selv produkter indenfor bl.a. afkalkning, rengøring, pletfjerning og meget meget mere. Ud over de velkendte grønne flasker, indeholder sortimentet også Rodalon, Polyfilla, Vileda, Hammerite, Casco og meget andet. Få gode råd og tips til den daglige husholdning, reparationer med mere på www.borupkemi.dk


 

Brother

Brother producerer P-touch labelprintere, QL-etiketprintere, printere, alt-i-én maskiner og fax. Brother’s P-touch labelsystem er udviklet til nem opmærkning. Uanset hvilken P-touch model du vælger, vil Brother´s unikke laminerede TZ-tape sikre, at dine labels holder år efter år, da de kan tåle de utroligste påvirkninger i form af slid, kemikalier, temperaturer fra - 80 °C til 150 °C og sollys.


 

COntan2/Gartner-Kemi

COntan2/Gartner-Kemi er leverandører til det professionelle grønne område. Vores kunder er primært gartnere, boligselskaber, servicevirksomheder og offentlige myndigheder. Vi har brancheuddannede medarbejdere, der har ekspertise inden for gartneri- og desinfektionsspørgsmål.


 

Damixa

Damixa. Design, funktionalitet og innovation er grundpillerne i Damixa og har været det siden 1932 hvor virksomheden blev grundlagt. Virksomheden var bl.a. de første, der i 1966 introducerede det legendariske et-grebs blandingsbatteri. I dag er Damixa markedsleder i Danmark og anerkendt over hele verden som en innovativ producent af gennemtænkte og unikke løsninger.


 

Dapofa A/S Dansk Poly Fabrik

Dapofa A/S Dansk Poly Fabrik producerer produkter som anvendes til affaldshåndtering, affaldsposer, containersække og spandeposer.


 

Diversey

Diversey arbejder for en renere, sundere fremtid. Vores produkter, løsninger og ekspertise gør føde- og drikkevarer og fysiske faciliteter sikrere og mere hygiejniske for forbrugerne. Repræsenteret i mere end 175 lande er vi en førende global leverandør af professionelle løsninger til rengøring, desinfektion og hygiejne. Vi betjener kunder inden for bygningsservice, vaskerier, hotel- og restaurationsdrift, fødevareproduktion, detailhandel, plejesektoren og bryggerier. Diversey hed tidligere JohnsonDiversey.


 

Ecolab Ecolab er blandt verdens absolut førende virksomheder inden for rengøring, desinfektion og tøjvask. Vi har siden midten af 90’erne udviklet og produceret  flydende højkoncentrerede tøjvaskemidler med fantastiske vaskeegenskaber til alle typer tekstiler. I samarbejde med branchens maskinleverandører har vi udviklet System Modul, som er vores meget driftsikre og højteknologiske doseringsanlæg.

 

Electrolux Homeproducts Denmark A/S

Electrolux Homeproducts Denmark A/S, producent af Electrolux, Voss, Atlas, AEG, Zanussi m.fl. og er i dag en verdensomspændende virksomhed, med fabrikker over store dele af verden – og er samtidig en af verdens største leverandører af hårde hvidevarer. Det mangeårige samarbejde med boligsektoren omkring design og funktion har bevirket at flere af de kendte produkter fra Electrolux produceres som særlige modeller til boligkunder.


 

Electrolux Professional A/S

Electrolux Professional A/S har hovedkontor i Hvidovre. Electrolux´s professionelle vaskemaskiner produceres baseret på know how fra Nyborg- og Wascator-maskinerne. Virksomheden er i dag en del af den verdensomspændende Electrolux koncern og tilbyder professionelle vaskemaskiner, tørretumblere og strygeruller, betalings- og reservationssystemer, total renovering og indretning af vaskerier, blødgøringsanlæg og diverse tilbehør.
 


 

ELKA Rainwear

ELKA Rainwear er en velkonsolideret, dansk virksomhed, der udvikler, producerer og  sælger kvalitetsregntøj til alle former for industri, inklusiv jagt, fiskeri, landbrug og fritid.  ELKA stræber hele tiden efter at blive betragtet som den førende leverandør af kvalitetsregntøj.


 

EXHAUSTO

EXHAUSTO - Danmarks førende leverandør af boligventilation til etagebyggeri. Emhætter til centralventilation i klassisk design og farver, samt emhætter i moderne design og materialer.


 

FM Mattsson

FM Mattssons forretningsidé er at forsyne markedet med vandhaner, tilbehør og serviceydelser med kundernes behov i centrum og baseret på førende teknik, attraktivt design samt høj kvalitet. FM Mattssons miljøprogram tager højde for de enkelte produkters totale miljøbelastning og går under navnene ECOSAFE og ESS (Energy Saving System), hvor alt lige fra energi- og vandspareteknik i de producerede armaturer til selve produktionen, transporter og energiforbrug på fabrikken indgår i overvejelserne.


 

Frese

Freses produktprogram dækker tre adskilte områder indenfor varme- og køleanlæg, brugsvandssystemer samt sanitetsprodukter. Vi sikrer det korrekte valg for konstruktøren, installatøren og slutbrugeren om det drejer sig om standard sanitetsprodukter eller vores avancerede reguleringsløsninger. Vores udvalg af dynamiske reguleringsventiler og sanitetsprodukter omfatter den nyeste teknologiske udvikling uden at gå på kompromis med kvalitet, præstation og design.


 

Galax værktøj a-s

Galax værktøj a-s sælger haveredskaber til det professionelle og det private marked. Galax værktøj har et fuldt sortiment i høj kvalitet til konkurrence dygtige priser. Vi udvikler, bearbejder og/eller færdiggør vores produkter i Danmark, hvilket gør os meget fleksible. Galax redskaber; den bedste kvalitet.


 

Gram

GRAM har med mere end 100 år i ryggen gennem generationer udviklet produkter af høj kvalitet, der gør hverdagen nemmere og bidrager til positive oplevelser i køkkenet. Komfurer er en del af det store sortiment – som også tæller kogeplader, indbygningsovne, køleskabe, fryseskabe og kombineret køl/frys i den kendte GRAM-kvalitet.


 

HOH Water Technology A/S

HOH Water Technology A/S har årelang erfaring i at udvikle løsninger, der sikrer både den private forbruger, det offentlige og industrien den optimale vandkvalitet til formålet. Derfor rækker vores indsatsområder fra de mest basale teknikker til de største industrielle anlæg. HOH Water Technology A/S i Greve er moderselskab i HOH Gruppen


 

Iduna

Iduna er et familieejet firma, der de sidste 50 år har udviklet, produceret og solgt professionelle rengøringsmidler.

 


 

Ifö

Ifö er Nordens største producent af VVS-produkter i porcelæn, plast og metaller til
badeværelser og køkkener. Ifö's produkter kendetegnes ved ren og enkel form og
rigtig ergonomi. Ifö fremstiller kun holdbare produkter. I en udvikling baseret på kvalitet, håndværk og tradition har firmaet leveret håndvaske, toiletter, baderumsmøbler, brusekabiner, brusevægge, badekar, boblekar og køkkenvaske til Nordens forbrugere.


 

JELD-WEN Danmark producerer og distribuerer højkvalitetsdøre til hele Danmark. Vores produktsortiment inkluderer indvendige døre, yderdøre, skydedøre, lyddæmpende døre, sikre døre, energivenlige døre, samt specialfremstillede døre.'

I JELD-WEN står vores løfte om pålidelighed for at levere til rette tid og sted, ubeskadiget og komplet.


 

JKE Design

JKE Design leverer en stærk totalløsning til hele boligen i et gennemtænkt design og en god håndværksmæssig kvalitet. Og udvalget finder du ikke større andre steder.
Vi leverer til råderetskøkkener, løbende renoveringer, udskiftning/flyttelejligheder og til total udskiftninger. Vores brede udvalg omfatter både køkken, bad og garderobe.
JKE Design går højt op i at skabe et køkken, der fletter sig ind i dit liv og bliver det naturlige omdrejningspunkt i hjemmet.


 

Jysk Kemi

Jysk Kemi Service A/S er et danskejet firma der fremstiller og producerer tøjvaske-, maskinopvaske-, og rengøringsprodukter, der skåner miljøet på bedst mulig måde. Men det stopper ikke her. Vi skræddersyr et helt koncept, der passer til dine rengøringsbehov. Vi står klar til at hjælpe med alt – lige fra at finde de helt rigtige rengøringsprodukter og handelsvarer til råd og vejledning om service. Vi er ikke alene din totalleverandør indenfor tekstilvaskemidler – Vi er også din nærmeste partner til, at få netop dit vaskeri til at fungere optimalt. Vores intelligente tekstildoseringsanlæg giver mindre vedligeholdelse af tekstilvaskemaskinerne samt en ensartet dosering, hvor du derved sikrer miljøet, og en god totaløkonomi.


 

K.NEERSKOV A/S

K.NEERSKOV A/S er et handels- og engrosfirma indenfor VVS. Vi forhandler produkter af høj kvalitet fra førende leverandører i Europa og besidder en stor teknisk viden om produkterne. Fra vor produktpallette kan nævnes køkken- og badarmaturer, radiatortermostatventiler, storkøkkenarmatuerer,  ekspansionsbeholdere, sikkerhedsventiler, hydroforer, trykholdestationer, nødbrusere samt VVS volumenprodukter.


 

Kosan Gas Kosan Gas A/S forsyner Danmark med sikker og effektiv energi - og vi er danskernes foretrukne gasleverandør. Private brugere, industrien, kommuner, service- og handelsvirksomheder samt landbruget anvender en bred vifte af gasforbrugende produkter til mange forskellige formål. Gas er energi med mange muligheder. Fleksibel, økonomisk og let at håndtere.

 

 

Kvik

Kvik leverer moderigtige køkkener til overraskende lave priser og har slået sit navn fast som dem, der kæmper for, at ”alle har råd til et fedt køkken”. Kvik leverer køkkener og bad i smukt, funktionelt design og gode materialer. Et rart køkken er et køkken, der fungerer i det daglige. Vi leverer til: Løbende renoveringer - Udskiftning/flyttelejligheder - Total udskiftninger - Råderet / kollektiv/fælles - Bad og garderobe m.m.


 

Miele

Miele A/S er leverandør af førsteklasses hårde hvidevarer til husholdning og erhverv med speciale i indbygningsprodukter til køkkenet, kaffemaskiner, opvaskemaskiner, køle-/fryseskabe, vaskemaskiner, tørretumblere og støvsugere.


 

Multiline

MultiLine afsætter et bredt sortiment af forbrugsvarer. MultiLine håndplukker kvalitetsløsninger inden for bl.a. aftørringssystemer og dispensere, affaldssække og –poser, éngangsartikler, hudpleje og håndhygiejne, drikke- og automatprodukter samt rengøringsprodukter.


 

MunkEnergy

MUNK Energy udvikler, producerer og distribuerer de bedste solenergiløsninger i hele Skandinavien, vi leverer bæredygtige totalløsninger.

Det er vores mission at sikre muligheden for at tage et valg, der kan gøre en forskel for både økonomi og miljø. MUNK Energy blev stiftet i 2008. 


 

Nordic Retail

Nordic Retail er en partner som leverer en lang række løsninger såsom video-overvågning, varesikring, punktsikring, etiketter, prismærkning, butiksindretning, butikskommunikation, skiltning, kundenummer systemer. Nordic Retail har eget support center, lager og teknisk service. Vi har som mission at levere varer til vores kunder i aftalt omfang, til aftalt tid og til aftalt pris.


 

otto schacher otto schachner har gennem mere end 64 år forsynet den danske arbejdsstyrke med arbejdshandsker og personligt sikkerhedsudstyr. I dag er otto schachner en af nordens største leverandører af personlige værnemidler med et komplet program i hovedværn, høreværn, øjenværn, åndedrætsværn, arbejdshandsker, faldsikring, sikkerhedsfodtøj, skilte, førstehjælpsprodukter samt diverse papir- og håndhygiejneprodukter.

 

 

PLUS A/S er et dansk firma kendt for sit unikke danske design inden for haveindretning og udemiljø.

 

 


 

Profil Markiser Profil Markiser producerer og leverer kvalitets solafskærmning i et flot og tidløst design, specialbygget til dit hus, virksomheder og boligorganisationer.
 

Vi tilbyder et bredt udvalg i inden/udendørs solafskærmning. Vi har alt i markiser, screens, terrasseoverdækninger m.v., samt stort udvalg i persienner, rulle-, plissé- og lamelgardiner, der dækker ethvert behov.


 

Ravendo / Randersbøren A/S

Ravendo/Randersbøren A/S blev stiftet i 1946 og har siden da leveret kvalitets trillebøre, sækkevogne og andre former for umotoriseret transportmateriel til hele verden.Når du vælger et Ravendo/Randersbøren produkt, kan du være sikker på, at pris og kvalitet følges ad.


 

Repella Repella har siden 1953 været leverandør af kvalitetsudstyr til vaskeribranchen. Repella har et bredt sortiment af vaskerivogne, vaskenet, vaskesække, Thermopatch mærkeudstyr samt komplet serie af hygiejne produkter, såsom papirdispensere, sæbedispensere, duftdispensere osv. 

 

RM Papir- og Affaldskurve RM Papir- og Affaldskurve fra RMIG A/S er kurve i et moderne, tidløst design til brug overalt ude og inde hvor der stilles krav til design, kvalitet og sikkerhed. Udover papir- og affaldskurve består produktserien også af pennebægre og servietholdere.

 

Scan Tholo ApS 

Scan Tholo ApS udvikler og producerer produkter som kan anvendes alle steder, hvor hunde og deres ejere har deres gang. Komplette løsninger med posekassetter og affaldsbeholdere i flere modeller.


 

Scandinova 

Når du vælger Scandinova, Danmarks største og mest komplette gulvgrossist - vælger du først og fremmest to ting; Et hav af unikke løsninger og et tæt og serviceorienteret samarbejde. For os handler det ikke bare om alt det, du kan få til gulvet. Det handler nemlig også om professionel sparring og rådgivning, der er skræddersyet til dig og din virksomhed. Vi garanterer til en hver tid konkurrencedygtige priser på sammenlignelige løsninger. Vi stiller selvfølgelig også med markedets bredeste sortiment og største udvalg af services.


 

SEAS-NVE, leverandør af energi og fibernet.
Produktpaletten spænder vidt fra kerneproduktet el til avanceret rådgivning om vindmølleteknologi. Overordnet set kan man dele SEAS-NVE's produkter op i tre hovedkategorier: El-produkter, rådgivningsprodukter, netprodukter.
Er i dag blandt elsektorens absolut største, og virksomheden er Danmarks største kundeejede energiselskab. SEAS-NVE har hovedsæde i Svinninge og en teknisk afdeling i Haslev.


 

Segezha Packaging A/S  Segezha Packaging A/S tilbyder markedets bredeste sortiment indenfor miljøvenlige papirsække til affald. Anvendelsesområderne er mange, f.eks. indsamling af rest affald, organisk affald, have affald, risiko affald, papir og meget mere. Gennem samhandel med offentlige og private selskaber og vognmænd i Europa, har vi opbygget en stor erfaring og udviklet en lang række serviceydelser, der alle kan leveres som en del af sækkeleverancen.

 

Snickers Workwear Snickers Workwear har i mere end 30 år været førende indenfor udviklingen af innovativt arbejdstøj - en udvikling vi altid har baseret på de reelle behov professionelle arbejdsfolk har til deres arbejdstøj. Snickers Workwear giver dig det ultimative indenfor sikkerhed, beskyttelse og funktionalitet på jobbet, fordi dine behov er vores passion. Derfor kæmper vi hverdag for bedre arbejdstøj og for at din arbejdsdag bliver lettere, mere sikker og produktiv.

 

Solar Solar har siden sin etablering i 1919 udviklet sig til Danmarks førende El-, VVS- og Ventilationsgrossist og er derfor den oplagte samarbejdspartner inden for leverancer af især el-orienterede produkter. Solar er ISO 9001 certificeret.

 

STM Vinduer

STM Vinduer A/S er blandt Danmarks førende producenter af vinduer og døre i træ/alu, fyrtræ, mahogni samt egtræ.
Vinduesfabrikken der er beliggende på Langeland positionerer sig som leverandøren af kvalitetsprodukter og konkurrencedygtige løsninger til den professionelle byggeindustri.
STM Vinduer A/S udmærker sig med en fleksibel produktion, et bredt vindue- og dørprogram, sidst men ikke mindst så er vi på forkant når det gælder energi, sikkerhed og teknik. Vi lever af tilfredse kunder - fordi vi holder det vi lover. 


 

Troldtekt A/S

Troldtekt leverer robuste og slagfaste træbetonlofter, der sikrer en optimal akustik, et behageligt lydmiljø og er indeklimamærket i bedste kategorier i Dansk Indeklima Mærkning.
Troldtekt pladerne er brandhæmmende og opfylder bygningsreglementets skrappeste krav som klasse A materiale og klasse 1 beklædning.
Troldtekt plader medvirker til et sundt og godt indeklima. Pladerne kan anvendes både udendørs og indendørs, er særligt velegnet i forbindelse med fælleshuse, trappe-
opgange, under altaner og udhæng. 


 

Vestfrost

Vestfrost Household. Siden virksomhedens start i 1963, har vi på vores fabrik i Esbjerg produceret mere end 12 millioner køl/frys produkter til kunder i hele verden. Igennem 41 år har Vestfrost opbygget helt unikke kompetencer inden for alle områder af udvikling og produktion af køleskabe, fryseskabe, køl/fryseskabe og frysebokse. Kompetencer som vores kunder igennem generationer har nydt godt af. De grundlæggende værdier vi har bygget vores produkter på, har vi ført videre i valget af komfurer, ovne, kogeplader og vaskemaskiner. Vi har valgt et sortiment af kvalitets apparater med samme høje kvalitetsniveau som vores køleprogram.


 

Vikan A/S

Vikan A/S er en af verdens førende producenter af højhygiejniske rengøringsredskaber til hele verden.

Med udgangspunkt kunders behov og myndighedernes krav udvikler, producerer og sælger Vikan A/S et bredt og dybt sortiment af rengøringsløsninger.


 

Info og service

Har du brug for hjælp til at finde det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 39 539 539 og mail: salg@bolind.dk

Ny kunde

Bliv kunde hos Bolind og find de rigtige varer til de laveste priser.

Bliv kunde

Nyhedsbrev

Læs mere