Byg/Consult

Byg/Consult

Ombygning, renovering og energioptimering

Vi sparer jer for meget – både penge og bekymringer. Med os i ryggen er der styr på projektet fra dag 1, og I er sikre på, at kvaliteten af det udførte arbejde er i top indenfor bl.a.:

Vores fokus er boligorganisationer og deres behov for ombygning, renovering, nybyg og energioptimering, og vi deltager i projekter som både total- og hovedentreprenør eller som bydende på fagentrepriser.

 

Tryghed i hele processen

Hvad enten det handler om udskiftning af et enkelt vindue, større renoveringer eller hoved- og totalentrepriser, så kan I regne med os. Det er vigtigt for os, at I som kunde kan overlade ansvaret til os, som jeres byggepartner og projektleder med tryghed hele processen, fra de indledende overvejelser til et nøglefærdigt projekt.

Vi har mange års erfaring med både mindre og større byggeprojekter og kan derfor guide jer trygt igennem hele processen, både når det handler om valg af materialer, løsninger, indkøb af fagentrepriser og i detailplanlægningen af processen og tidsplanen for projektet.

Som en ekstra garanti for, at budgettet holder og projektet forløber som aftalt, tilbyder vi faste rammeaftaler på samtlige hovedområder: køkken, bad, gulve, vinduer og døre mv.

Vi sætter en stor ære i at kvalitetssikre vores løsninger – vi tager ansvar fra start til slut, så vi sikrer, at leverancer kommer til tiden, materialerne er i orden, håndværkerne og vores øvrige leverandører kender opgaven og gennemgår resultatet til sidst, så vi er sikre på, at opgaven er fulgt til dørs.

 

Kontakt Byg/Consult

Info og service

Har du brug for hjælp til at finde det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 39 539 539 og mail: salg@bolind.dk

Ny kunde

Bliv kunde hos Bolind og find de rigtige varer til de laveste priser.

Bliv kunde

Nyhedsbrev

Læs mere