Nyheder


Vi tilbyder markedets bedste leasingaftale til boligforeninger

 • Ingen etableringsgebyr
 • Udbetaling af underkørte kilometer
 • Ingen værkstedsregninger
 • 30 dages betalingsbetingelser
 • Ingen risiko på bilens restværdi
 • Rabat på brændstof
 • Flådeadministrationssystem
 • God uvildig rådgivning på tværs af alle bilmærker

Læs mere og se priseksempler (PDF)

Kontakt din lokale Bolind distriktschef


Vi vil gerne rette en misforståelse…

Al den medie-virak, der har været omkring solcelleloven, tilskud, EU og energipriser har betydet, at nogle boligforeninger tror, at det er blevet en indviklet og umulig forretning med et solcelleanlæg. Vi vil gerne straks rette den misforståelse. Solceller på boligforeninger og kollegier er en bedre forretning end nogensinde! Enklere kan det ikke siges.

En del har set lyset og er begyndt at gennemgå deres bygningsmasse for at se, hvor der med fordel kan investeres i solcelleanlæg. Vi oplever dog stadig at der er mange der tror solceller er en dårlig forretning og derfor ikke udnytter muligheden.

”Solceller på taget er en langt bedre forretning for os, end penge i banken.”
(Inspektør på Grønjordskollegiet, Steen Ryborg)

”Det er NU, I skal få et tilbud hjem på solceller, hvis I gerne vil spare kæmpesummer på elregningen. Boligforeningerne er nemlig lige nu i samme fordelagtige situation som de private boligejere var for nogle år siden, hvor der kom solceller på det ene parcelhus efter det andet.” (Afdelingsleder Indeklima i Bolind A/S, Rune Berg Henriksen)

Udnyt fordelen

Fordelen er, at boligselskaberne kan udnytte nettomåler ordningen, så I kan modregne den strøm, I selv producerer 1-1 ved elselskabet. Strøm er dyr at købe, men billig at producere – og det kan I udnytte til jeres fordel. Strøm koster typisk ca. 2 kroner at købe pr. kWh. På et solanlæg kan I producere strøm til ca. 1/2 krone pr. kWh.

Se her hvor meget du kan tjene…

Forestil jer en tænkt boligforening - Solglimt – der har 100 lejemål. Solglimt får analysereret strømforbruget, og ud fra det investerer foreningen i et solcelleanlæg på 25 kWp med en tilbagebetalingstid på ca. 8 år. Anlægget er designet, så foreningen kan bruge 90% af strømmen selv, og 10% skal sælges til el-nettet. Anlægget koster 300.000 kroner og kan ca. producere 20.000 kWh om året. Samlet set giver det 500.000 kWh i anlæggets garantiperiode på 25 år.

Solglimts økonomi:

Indtægt på 1 år:

 • 90% af 20.000 kWh á 2 kroner = 36.000 kroner
 • 10% af 20.000 kWh á 60 øre = 1.200 kroner
 • I alt årlig indtægt = 37.200 kroner

Indtægt på 25 år:
25 x 37.200 = 930.000 kroner

Den totale økonomi: 

 • Omkostning: -300.000 kroner
 • Indtjening: 930.000 kroner
 • Fortjeneste: 630.000 kroner

Kontakt os for at få et tilbud

Vil I også spare og tjene penge på strøm? Tror I heller ikke på, at prisen på strøm fra el-nettet bliver billigere de næste 10 år? Vil I ha’ en sikker løsning, hvor vi klarer det hele for jer? I kan kontakte Bolind/MUNK Energy – så kommer vi ud til jer, så vi kan skabe et overblik over, hvor meget I kan spare med solceller. Vi har en økonomimodel, som kan udregne jeres fortjeneste ud fra en teknisk rapport, og som tager hensyn til inflation, rente osv., den vil vi meget gerne vise jer.

Kontakt Rune Berg Henriksen på tlf. 28 59 89 74 eller rbh@bolind.dk

Info og service

Har du brug for hjælp til at finde det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 39 539 539 og mail: salg@bolind.dk

Ny kunde

Bliv kunde hos Bolind og find de rigtige varer til de laveste priser.

Bliv kunde

Nyhedsbrev

Læs mere