Arbejdstøj

Arbejdstøj

Vær godt klædt på hele året rundt

Vi fører udelukkende de ledende kvalitetsmærker inden for professionel arbejdsbeklædning.

Det er jeres garanti for, at alle produkter - tøj, sko og sikkerhedsudstyr - er gennemtestede og kan leve op til selv de højeste krav.

Arbejdstøj
Der skal professionelt arbejdstøj til professionelle. Så enkelt er det. Snickers og Mascot er arbejdstøj, når det er bedst. Mærkerne er kendte for deres slidstærke materialer, gennemprøvede, praktiske funktioner og smarte, tidløse design.

Professionelt arbejdstøj – ensartet påklædning med f.eks. logo - har også den fordel, at det gør ejendommens folk synlige og mere genkendelige i hverdagen. Bestil via Bolinds webshop og få kun det tøj, som I ønsker jeres folk skal gå med. Kontakt os for nærmere gennemgang af mulighederne på telefon 39 539 339.

Sikkerhedsfodtøj og sikkerhedsudstyr
Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvad du stikker fødderne I, når sikkerheden skal være i top! Derfor fører vi kun sko af fremragende kvalitet. Vælg bl.a. mellem HKS, Bata, Arbesko og Terra. Alle mærker har ekstrem god styrke og pasform – og lever op til alle lovpligtige regler.

Det samme gør naturligvis vores udvalg af sikkerhedsudstyr og sikkerhedspåklædning, der bl.a. omfatter engangsmasker, ørepropper og høreværn fra udvalgte og anerkendte leverandører.

Vi gør det nemt at være klædt på til alle opgaver – både inde og ude.


Varmemester Henrik Pedersen. Afd 15, Tranemosegård, Brøndby Strand:

"Vi har gennem ca. 6 år haft en god ordning med Bolind, når det kommer til arbejdstøj og arbejdssko. Arbejdstøjet er Snickers. Det kommer i faste farver og som en pakkeløsning. I ulige år får vi således en stor vinterpakke og i lige årstal en sommerpakke. Bolind kommer ud med en konsulent fra Snickers, og der bliver taget mål af den enkelte medarbejder, og senere leveres dette til vores ejendomskontor, pakket til den enkelte medarbejder. Bolind medbringer ved samme lejlighed et udvalg af arbejdssko, som vi nemt kan vælge ud fra."

Info og service

Har du brug for hjælp til at finde det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 39 539 539 og mail: salg@bolind.dk

Ny kunde

Bliv kunde hos Bolind og find de rigtige varer til de laveste priser.

Bliv kunde

Nyhedsbrev

Læs mere