Bygningsartikler

Bygningsartikler

Vi får hverdagen til at hænge lidt bedre sammen. 

Vi sørger ikke bare for nem adgang til et meget omfattende sortiment af bygningsartikler, men også for høj kvalitet og markedets bedste priser og garantier.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have hurtig og sikker adgang til bygningsartikler. Der er ikke noget værre end, hvis man ikke i en fart kan få det, der mangler.

Vi leverer fra dag-til-dag. I den sammenhæng giver vi altid udstrakt rådgivning og service.

Det er vigtigt, at I får det rigtige i første omgang – hver gang.

Vi tilbyder bl.a.

  • Dørgreb, dørpumper og dørstoppere
  • Udluftningsmateriel og ventilatorer
  • Søm, skruer og beslag
  • Stiger
  • Håndværktøj
  • Vejbelægningsartikler

Vores store samlede indkøb sikrer jer altid en skarp pris på de mange bygningsartikler. Samtidig sørger vores tætte samarbejde med leverandørerne for særdeles fordelagtige service- og reservedelsgarantier.


Inspektør Bjarne Nielsen, Dan-Ejendomme A/S, Dalgashave:

"Jeg har handlet med Bolind gennem de sidste 20 år og så godt som altid via telefon. Det er altid en udsøgt og venlig behandling, man får - lige fra omstillingsdamen over sælgeren til chaufføren - ja selv teamchefen er på banen, når der rigtig skal opnås rabatter. Et andet stort plus er, at jeg flere gange har bestilt varer omkring kl. 15.30, og så oplever, at de er der næste morgen - også selv om det er små portioner, det drejer sig om."

Info og service

Har du brug for hjælp til at finde det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 39 539 539 og mail: salg@bolind.dk

Ny kunde

Bliv kunde hos Bolind og find de rigtige varer til de laveste priser.

Bliv kunde

Nyhedsbrev

Læs mere