Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

Vi udvider til fem års garanti

Vi udvider til fem års garanti

På udvalgte produkter giver Bolind nu fem års garanti og introducerer en genbrugscirkel

 

Når vi stempler vores varer som kvalitetsprodukter, er det bl.a. på grund af deres solide driftsikkerhed. På udvalgte køleskabe, komfurer, kogeplader og ovne udvider vi nu reklamationsretten fra købelovens 2 til 5 års garanti.

 

”Vi vil altid gerne gøre vores kunder tilfredse, og i denne forbindelse kan vi hjælpe dem til at handle bæredygtigt, fordi netop disse produkter har garanteret lang levetid,” siger Bolinds direktør, Peter Andersen.

 

Den udvidede garanti kommer til at gælde for alle kunder, der køber et af de pågældende produkter fra og med 1. september 2023 og er helt uden ekstra omkostninger for kunden.

Kunden skal heller ikke foretage sig noget særligt i forbindelse med købet, da den 5 års reklamationsret automatisk vil stå på deres faktura.

De udvalgte varer er de varer, som boligselskaberne i forvejen køber flest af.

Reparerede produkter får nyt liv

Skulle det ske, at et produkt går i stykker i garantiperiodens første to år, udfører producenten fortsat service på produktet. Men sker det efter f.eks. fire år, når købelovens garanti er udløbet, modtager boligselskabets lejer meget hurtigt et allerede renoveret produkt fra Bolind af tilsvarende eller bedre kvalitet, som de så overtager. Dermed skal de ikke vente på en tekniker og evt. ikke kunne lave mad i en længere periode.

”Med denne ordning skaber vi en genbrugscirkel af velfungerende produkter, vi sparer alles tid og minimerer perioden uden adgang til køleskab eller komfur for eksempel,” siger Peter Andersen.

 Se alle produkterne

Vil du høre mere om vores produkter med 5 års garanti?

Ring mig op

 

 

Gå til toppen