Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

Mere rent tøj for pengene

Mere rent tøj for pengene

”Vi sparer både penge og sæbe,”

siger Brian Andersen, som er inspektør i Greve Boligselskab sydvest for København.

Han har ikke et helt præcist overblik over, hvor mange penge boligselskabet foreløbig har sparet i løbet af de måneder, selskabet har haft en ny sæbeleveringsaftale med Bolind. Men andre selskaber har sparet op til 40%. Baggrunden er den, at Bolind har indgået en aftale med Stadsing, som gør besparelserne for boligselskaberne mulig.

 

Det har mange boligselskaber gjort brug af, og et stigende antal boligselskaber har henover sommeren fået Bolind til gratis at installere deres sæbedoseringsanlæg. På baggrund af den mængde tøj, beboeren fylder i vaskemaskinen, doserer den den rette mængde sæbe og skyllemiddel og evt. blegemiddel, hvis beboeren også ønsker det. Den eneste udgift, boligselskabet har, er så til sæbe osv.

Det er en fordel for miljøet, at doseringsanlægget og vaskemaskine kommunikerer direkte, fordi de fleste mennesker har tendens til at hælde for meget vaskepulver og skyllemiddel i maskinen.

 

Ingen årelang binding

Udover færre driftsomkostninger og miljøvenlighed, fremhæver inspektøren fra Greve endnu en fordel ved leveringsaftalen: Boligselskabet er nemlig kun bundet til at købe sæben hos Bolind, så længe de bruger doseringsanlægget. Med andre ord er selskabet ikke bundet til aftalen i et bestemt antal år.

 

”Hvis vi bliver utilfredse med sæbemidlet og vil ud af aftalen, kommer de og henter deres doseringsanlæg igen og stopper med at levere sæbe til os,” uddyber han.

 

Bolind kan også være behjælpelig med at etablere et helt vaskeri fra bunden eller hjælpe med at opgradere et eksisterende fællesvaskeri og rådgive i forhold til økonomien. Konceptet er, at Bolind leverer maskinerne og sæben, mens boligselskabet stiller et lokale til beboervaskeri til rådighed, hvorefter beboerne kun betaler pr. vask og/eller tørring.

 

 

Det giver en mærkbar besparelse i budgettet, fordi boligselskabet så at sige låner maskinerne og kun betaler for brugen af dem.

 

Med de muligheder Bolind præsenterer på vaskeriområder, lever indkøbsforeningen op til målene om at være klimabevidste, fleksible og levere service hele vejen rundt.

 

Vil du høre mere om vores vaskerier eller sæbeaftale?

Ring mig op

 

Gå til toppen