Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

Nyheder/aktuelt

Vi søger projektleder til Aarhus

Til vores travle hvidevareprojektafdeling søger vi endnu en positiv, erfaren og struktureret projektleder, som i tæt samarbejde med den øvrige projektafdeling og sælgere kan tage ansvaret for gennemførelse af landets bedste hvidevareprojekter.

 

Dette lige fra analysering af tilbudsmaterialer og udbud, valg af produktleverandører i samråd med den salgsansvarlige, koordinering med sælgere i forhold til drøftelser og aftaler med bygherre, til gennemgang af tilbuds- og udbudsmaterialer i forhold til kravspecifikationer og igangsætning, i forhold til byggeproces.

 

Læs mere

Vi søger projektleder til Aarhus

Vi søger distriktschef til Nordsjælland og Københavns omegnskommuner

Vi søger en distriktschef/sælger i distriktet Nordsjælland samt Københavns omegnskommuner i Business Unit driftsvarer. 

Du får salgsansvaret for distriktet, som dækker over salg af VVS-artikler, lyskilder, affaldshåndtering, vaskemidler til fællesvaskerier, arbejdstøj og meget mere; kort sagt alt, hvad der anvendes til den daglige drift af ejendomme.

Læs mere

Vi søger distriktschef til Nordsjælland og Københavns omegnskommuner

Nye LED lamper sparer over 300.000 kWh om året

Væsentligt lavere elregning, bedre lys og et plus til miljøet er nogen af de gevinster, som Boligforeningen Ungdomsbo i samarbejde med Bolind opnåede ved at udskifte mere end 3.900 lyskilder til LED. Det er det hidtil største LED projekt i Danmark, og hele herligheden er tilbagebetalt i løbet af 5-6 år.

Læs mere

Nye LED lamper sparer over 300.000 kWh om året

Ny direktør

Ny CEO i Bolind ser potentiale i både nemmere og grønnere indkøb for boligselskaberne

Peter Andersen er tiltrådt som administrerende direktør i Danmarks eneste indkøbsforening med speciale i det sortiment, der står på indkøbslisten hos både almene og private boligorganisationer.

Læs mere

Ny direktør
Gå til toppen