Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

Fleksible vaskerier til boligforeninger

Fleksible vaskerier til boligforeninger

Står jeres boligforening overfor etablering af vaskeri, eller trænger fællesvaskeriet til en opgradering, så kan det være en fordel at kigge på en fleksibel vaskeriløsning.

Hos Bolind kan vi rådgive jer, hvad enten I vil købe eller leje et vaskeri. Vi tilbyder også at finansierer den løsning, I vælger.

Vil du høre mere om Bolind Vaskeri

Kontakt os i dag

Professionelle vaskemaskiner

Hos Bolind har vi mange års erfaring med etablering af vaskerier i boligforeninger. Vores ekspertise inden for hårde hvidevarer til professionel brug er solid. Vi tilbyder markedets bedste vaskeriløsninger i samarbejde med de to største udbydere på markedet: Electrolux Professional og Miele Professional.

Samarbejdet med Electrolux og Miele giver os mulighed for altid at kunne tilbyde det nyeste indenfor vaskeriløsninger.

Fleksibel vaskeriløsning

Hos Bolind ved vi, at de krav der stilles til et vaskeri, kan være forskellige fra boligforening til boligforening.

I nogle tilfælde prioriteres pris højest, andre gange miljø -lige meget hvilke behov og krav vaskeriet i jeres boligforening skal leve op til, kan vi levere løsningen.

Derfor rummer vores vaskerikoncept tre prisniveauer: Løsning 1 er billigst, i løsning 2 er der både taget hensyn til pris og miljø, og løsning 3 har miljøet i fokus.

Vil du høre mere om hvilken vaskeriløsning, der er rigtig for jer?

Kontakt os nu

Miljøvenligt vaskeri

Et miljøvenligt vaskeri er en fordel for både beboerne, driften og selvfølgelig miljøet.

To af de gevinster der er ved at vælge vores miljø-løsning til jeres vaskeri, er blødgøringsanlægget og vaskemidler med grøn profil. Det giver nemlig flere fordele:

Beboerne: Blødere vand giver mindre slid på beboernes tøj, hvilket gør at tøjet holder længere. Vaskemiddel med grøn profil, sikrer mindre kemi i tøjet.

Driften: Det bløde vand giver mindre slid på maskinerne og de kalker ikke så let til. Mindre slid på maskinerne kan spare på service og gøre, at maskinerne holder i længere tid.

Miljøet: Ved brug af iblødsætningsanlæg bliver sæbeforbruget sat ned. Vaskemiddel med grøn-profil sikrer mindre miljøskadeligt kemi.

Få hjælp til at vælge den rigtige løsning til jeres vaskeri, tag fat i din lokale driftschef her

Fuld service

Udover vaskemaskiner, tørretumblere og tørreskabe, kan Bolind også levere og opsætte betalingssystemer til vaskerier, eller udskifte jeres eksisterende vaskerimaskiner.

Vi tilbyder valgfri leverandører af blødgøringsanlæg, vaskemidler og sæbedosering uden bindingsperiode.

Fordele ved Bolind Vaskeri

  • Vi leverer energi- og miljørigtige maskiner
    (vaske, tørre- og varmeskabe, samt booking og betalingssystem)
  • Vi tager gammelt udstyr ned og bortskaffer det miljørigtigt
  • Vi leverer og monterer nyt udstyr
  • Vi bortskaffer emballagen
  • Vi funktionstester og gennemfører demo af nyt udstyr
  • Vi leverer service og reservedele uden beregning
  • Vi tilbyder gratis all risk forsikring i hele perioden – dækker brand, tyveri, vandskade, lynnedslag
  • Vi har fri telefonsupport, f.eks. hjælp til fejlfinding

Vaskeriløsninger til institutioner

Selvom Bolind er specialister i den almene sektor, og har leveret og serviceret vaskeriløsninger til boligforeninger i en lang årrække, leverer vi også semi-professionelle lejeløsninger til f.eks. institutioner.

Vaskemaskiner og opvaskemaskiner til institutioner skal kunne desinficere med slutskyl over 82 grader. Disse maskiner kan vi levere i en lejeløsning.

Skal I have nyt vaskeri?

Vil I vide mere om, hvordan Bolind kan hjælpe med at etablere eller vedligeholde jeres vaskeriløsning, så kontakt os i dag.

Kontakt os nu

 

Gå til toppen