Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

Bolind All-risk Forsikring - hvis uheldet er ude!

Bolind All-risk Forsikring - hvis uheldet er ude!

Tegn en Bolind All-risk forsikring, når I køber nye hvidevarer. Forsikringen dækker udefrakommende skader i 5 år, og forlænger producentgarantien til 5 år. Der er ingen selvrisiko, og kan hvidevaren ikke repareres, erstatter forsikringen med en ny og tilsvarende hvidevare.

 

"Vi betaler en smule mere, men det er driftsmæssigt hurtigt tjent ind i sparet arbejdstid"

Carsten Lauridsen er driftschef i Arbejdernes Andels-Boligforening i Varde, som har valgt Bolind All-risk Forsikring hver gang, der indkøbes nye hvidevarer til udskiftning af gamle eller ved nye lejemål. 

Carsten fortæller: 

"Vi skal ikke bekymre os om eventuelle problemer, reklamationer og reparationer. Vi betaler en smule mere for hvidevaren, når vi tegner Bolind All-risk Forsikring, men det er driftsmæssigt allerede tjent ind i det øjeblik, at mine medarbejdere ikke skal håndtere eventuelle problemer. Det sparer arbejdstid, og vi undgår også unødige diskussioner med beboerne, i og med at det er Bolind, der tager sig af og løser opgaven.

Hvis uheldet er ude, og hvidevaren ikke kan repareres og skal udskiftes, så står vi heller ikke at skulle ud og købe nyt, som i disse tider nemt kan være steget. Med Bolind All-risk Forsikring er vi garanteret en udskiftning, således beboeren får en tilsvarende hvidevare, uanset prisstigninger".

 

 

Forsikringen omfatter:

  • Udvidet garanti (funktionsfejl) fra 2 år til 5 år.
  • Dækning mod udefrakommende skader (all-risk) i 5 år.
  • Ingen selvrisiko ved skade.
  • Ingen nedskrivning af produktets værdi i 5 år.
  • Hvis produktet ikke kan repareres eller reparationen overstiger produktets værdi, erstatter forsikringen med et nyt, tilsvarende produkt til oprindelig pris.
  • Forenklet administration af reparationer – Bolind kontaktes ved alle fejl og skader (boligselskabet behøver ikke skelne mellem om en skade omfattet af producentgarantien eller forsikringens garantiudvidelse eller om skaden kommer udefra og er en all-risk skade).
  • Simpel anmeldelse – forsikringen betaler reparatøren direkte

 

Vil du høre mere om Bolind All-risk Forsikring

Ring mig op

Læs mere og se priser på Bolind All-risk Forsikring

 

Gå til toppen