Denne side understøttes ikke optimalt i Internet Explorer. Vi anbefaler derfor, at du benytter en anden browser (fx Google Chrome, Edge, Firefox etc.)

Hvidevarekoncernen Whiteaway Group foretager opkøb af Bolind

Hvidevarekoncernen Whiteaway Group foretager opkøb af Bolind

18. december 2023

Hvidevarekoncernen Whiteaway Group har foretaget et strategisk opkøb af Bolind, som er leverandør af blandt andet hvidevarer til det almene boligmarked i Danmark. Opkøbet understøtter Whiteaway Groups ambition om at vinde det danske B2B-marked for hvidevarer.

 

Whiteaway Group har netop indgået en aftale om opkøb af Bolind A/S fra Søborg, som er den største leverandør til boligorganisationer i Danmark. Opkøbet er med til at underbygge Whiteaway Groups strategi og ambition om at vinde det danske B2B-marked for hvidevarer.

”Bolind har stærke kompetencer og et unikt kendskab til den almene boligsektor i Danmark – stærkt understøttet af teknologi og solid kundeservice. Vores ambition er klart at videreudvikle og styrke Bolind-brandet imod boligsektoren og udvide den position, som de allerede i dag har på markedet”, siger Thomas Zeihlund, administrerende direktør i Whiteaway Group, som sælger hvidevarer til privat og erhvervskunder på det danske, svenske og norske marked.

Whiteaway Group har særligt i de seneste år oplevet store vækstrater på salg til professionelle og erhverv – både gennem Whiteaway Erhverv men også gennem de 68 Skousen-butikker i Danmark.

Et perfekt match

Hos Bolind A/S, som blev stiftet for mere end 70 år siden, er der stor glæde at spore med aftalen. Ifølge administrerende direktør Peter Andersen, var Whiteaway Group den rette partner til at føre Bolind A/S videre og har samtidig vist en god forståelse for selskabet og dets særlige potentiale.

”Whiteaway Group er på mange måder den rigtige ejer for Bolind, dels fordi Whiteaway Group kan tilføre Bolind kompetencer som kan styrke koncepterne ud imod den Danske Boligsektor og gøre vores position her endnu stærkere, og dels fordi jeg oplever Whiteaway Group som en meget stærk spiller på det danske marked, drevet af gode sunde værdier der på mange måder matcher de værdier vi også efterlever i Bolind, siger Peter Andersen, som er direktør i Bolind.

Bolind fortsætter som et selvstændigt selskab med samme team. Nuværende direktør Peter Andersen overgår til en rolle som Sales Director & Head of Integration med reference til Morten Hammelsvang, som er Chief Business Sales Officer i Whiteaway Group.

Bolind omsatte i 2022 for 240 mio. kr. og er organiseret som et aktieselskab, ejet af en række almene boligforeninger – som formelt skal godkende opkøbet. Opkøbet afventer samtidig godkendelse fra de danske konkurrencemyndigheder.

Om Whiteaway Group

Whiteaway Group sælger, distribuerer og monterer hvidevarer og andre produkter til private hjem i hele Danmark, Norge og Sverige. Privatkunderne serviceres gennem 12 webshops og i 86 lokale franchisebutikker. De primære brands er Skousen, Tretti og Whiteaway. Whiteaway Group har ligeledes et dedikeret team til at håndtere et stigende antal erhvervskunder. Hvidevarekoncernen beskæftiger 280 ansatte på tværs af Skandinavien.

Om Bolind

Danmarks største leverandør til boligorganisationer blandt andet via webshop - så behøver du kun handle ét sted. Bolind blev for mere end 70 år siden skabt af boligorganisationerne selv.

Yderligere information

For yderligere information eller interviewaftale med direktør i Whiteaway Group Thomas Zeihlund eller direktør i Bolind Peter Andersen:

 

Gå til toppen